Yasuragi

Yasuragi

Yasuragi är en underbar oas där man kan njuta av behandlingar, japanska bad, fyra unika restauranger och bad allt under ett och samma tak 20 minuters väg från huvudstaden Stockholm. Det är ett hotell helt utan kontanter. Det blir på så sätt en mycket säkrare arbetsplats och minskar risken för kriminell verksamhet som att bli rånad på jobbet.

Personalen får på så sätt också mer tid för gästerna och det blir en säker och snabb betalning. Man kan lämna alla sorters betal och kreditkort. En kostnadsfri parkering finns för alla kunder och den är 100 meter från entrén. Man kan tryggt förvara allt sitt bagage här och alla hotellrum har fritt trådlöst internet. Man loggar bara in via sin registrering eller Nordic Choice Club-numret. (Medlemsnumret.)När man anländer till hotellet får man tofflor, badrock och en yukata (en bomullsrock.) Rocken bär man hela tiden under sin vistelse, även i restaurangerna. De badkläder och även bomulls-rocken som man blir tilldelad får man ta med sig hem som en gåva och ett minne från hotellet.

Svanenmärkta hudprodukter

I hotellets bad finns massor av väldoftande och Svanenmärkta hudprodukter som schampo, balsam, duschcreme och kroppslotion. Om man råkar glömma några värdesaker så tar personalen hand om dem tills man kommer åter och hämtar dem. Det är bara att kontakta receptionen. Det finns en åldersgräns på denna anläggning och den är 16 år. Vissa perioder är alla åldrar välkomna. Om man är medlem i Nordic Choice Club kan man boka rum här med sina bonuspoäng. Perfekt för den som samlar på sig under året! Bonus-natten kan endast bokas per telefon och inte via hemsidan.

Massor av behandlingar erbjuds

Här erbjuds man massor av härliga behandlingar såsom ansiktsbehandlingar, massage och kroppsbehandlingar. Man kan boka sin behandling mellan klockan 08.00 och 22.00 varje dag. Man kan endast boka behandlingar i samband med att man bokar någon av företagets paket. Om man är gravid eller sjuk skall man avstå från behandling. Man skall vara noga med att informera om sitt hälsotillstånd innan man bokar och gravida är hjärtligt välkomna att boka behandling efter vecka 12 i sin graviditet. Allt för kundens hälsa som ligger i fokus!Här finns bambumassage som innebär att massagen görs med varm massageolja och uppvärmda bambupinnar. Man får riktigt djupgående massage, eftersom bambupinnarna har en fast och rund form. Man varvar med att massera med dels händer och dels bambupinnar. 50 minuter kostar 1 190 kronor.

digital paus och massage

Digital paus heter det när man låter kroppen ta en behövlig paus från stress och digitala saker. Det innebär massage för rygg, fötter, underarmar, nacke, huvud och händer och även runt ögonen. Kroppen får ny och frisk energi och musklerna får en fin behandling. 80 minuter kostar 1 590 kronor.En ansiktsbehandling på 80 minuter kostar 1 590 kronor och är otroligt avslappnande och alla behandlingar är anpassade efter den personliga hudtypen. Här ingår även massage för ryggen som är lugnande och behandlingen skräddarsys efter vilka önskemål kunden har. En kroppsskrubb peelar bort gamla hudceller och ökar blodcirkulationen samt gör huden mjuk som silke. 20 minuter kostar 690 kronor.

Rasmus