Spaanläggningar för företag

Spaanläggningar för företag

Det finns fler fina spa anläggningar för företag att besöka och Skansen på Öland är ett av dem. Här erbjuds arbetsgivare att ge sina anställda fin friskvård i form av olika kroppsbehandlingar. Det finns i lagstiftningen ett förslag att alla anställda skall kunna bli erbjudna detta.

Man kan som anställd besöka anläggningen och sedan lämna kvittot som redovisning till sin arbetsgivare. På Skansen spa finns många lösningar som passar hela företaget. Man får glada medarbetare samt blir nöjd och glad själv som företagsledare.Hotellet ligger mitt på Öland med en fin utgångspunkt för att upptäcka den fina ön. Hotellet ligger även nära Kalmar som erbjuder både shopping och intressanta sevärdheter. Här får man en härlig upplevelse med avkoppling, spa och värdefull tid med varandra. Det finns avkopplande spa-paket och man kommer till en riktig oas av lugn och harmoni. Här blir man varmt omhändertagen av duktiga och välutbildade terapeuter och får en ny kunskap om behandlingar, bad, kost och vila. Man kan samla ny kraft och energi för kommande jobb som väntar. Det finns en varm pool i relaxavdelningen, bastu i anslutning till pool och jacuzzi, jacuzzi i relaxavdelningen, utomhusbadtunna och bastutunna i samband med utomhus-badtunnan.

jacuzzi

Här finns heldag “Må bra”: Lån av handduk och badrock, entré till SPA-avdelning med pool, bastu och jacuzzi. Tofflor och en behandling á 25 minuter på förmiddagen och även en behandling på eftermiddagen. Man kan välja mellan ryggmassage, kurbad, kroppspeeling, lilla ansiktskuren och fotkuren.Lunch ingår med dryck i den mysiga restaurangen. Öppet måndag till torsdag och kostar 1 105 kronor per person. Fredag till söndag och helgdagar kostar 1 295 kronor.

Heldag “Lyx”

Heldag “Lyx” innehåller: Lån av badrock och handduk, entré till SPA-avdelning med pool, bastu och jacuzzi. Tofflor, en behandling på 50 minuter på förmiddagen och även en på 50 minuter på eftermiddagen. Man kan välja mellan spa-massage, svensk klassisk massage, aromamassage, me & mini gravidmassage, ansiktsbehandling med ideal Hydrating med Carita, lavendel-symfoni (peeling och massage), avslappnande aromatisk XMF Deluxe anti age treatment och djuprengöring. Lunch ingår samt dryck, salladsbuffe, kaffe och kaka serveras i den trivsamma restaurangen mellan 11.30 och 15.30.

hydratisering

Måndag till torsdag kostar 1 655 kronor och fredag till söndag samt helgdagar 1 895 kronor.Hotel Skansen har 79 rum varav 76 stycken är dubbelrum/sviter, 3 enkelrum, 235 bäddar inklusive extrasängar. Det finns 3 utomhusjacuzzi som alla gäster har tillgång till och under sommaren finns en uppvärmd utomhuspool.Man kan bo i det som kallas “Tingshuset” och då ingår entré till spa. Bokar man i huvudbyggnaden kan man köpa till entré för 250 kronor/person och dag. Alla gäster får träna gratis på intilliggande gym och Wellness Studio som har öppet alla dagar mellan 05.00 och 24.00. Alla rum har tillgång till spa, restaurang, Wi-Fi och till alla allmänna utrymmen. Här får man ny och fin energi för att bryta vardagens stress och rutiner. Det finns en grönskande park med lugn att kunna varva ner och glömma bort vardagen en stund.

Rasmus