Konferensresor för dig med begränsad ekonomi

Konferensresor för dig med begränsad ekonomi

Konferensresor för den som har begränsad ekonomi finns det många att välja bland. Man behöver inte alls åka särskilt långt för att byta miljö och få nya intryck. Sveriges avlånga land har otroligt mycket att erbjuda och blir både mer tids och kostnadseffektivt.

Vill man ha storstadspuls kan man göra en konferensresa till någon av de större städerna som Göteborg, Stockholm eller Malmö. Där kan man uppleva storstaden och se mycket kultur och andra fina sevärdheter. Skall man mötas från olika delar av landet är en storstad att föredra eftersom det finns alla möjligheter till kommunikation på dessa orter. Vill man hellre av en mer avkopplande miljö samt lugn och avskildhet skall man välja ett pensionat till exempel. Det finns många fina sådana runt om i Sverige. Här finns tillgång på massor av frisk luft, bad, natur, fiske och andra aktiviteter. Man kan även boka en konferensresa till ett slott och få uppleva den fantastiska miljön som det innebär. Här finns fontäner, rosor, gångar i trädgården och en historisk och intressant miljö.

Konferens Göteborg

Här är exempel på flera olika ställen som inte behöver kosta “skjortan”: Konferens Lund: Här finns charmen som tillhör en småstad. Här kan man boka både stora och små möten. Konferens Göteborg: Göteborg är “Sveriges framsida” och är en hamn och fiskestad med port mot själva Atlanten. Det är sveriges näst största stad med otroligt många möjligheter för det stora eller lilla mötet. Konferens Malmö: Här råder en fin, kontinental stämning och detta är porten till hela Europa. Här kan man boka möten och kombinera med både nytta och nöjen. Konferens Stockholm: Sveriges fina huvudstad har otroligt många möjligheter vare sig man bor mitt i stan eller utanför. Mycket nära till både nöjen och upplevelser utöver det vanliga.

Vackra Läckö slott

I Lidköping är det fin miljö vid Vänerns södra strand och nära till sköna Kinnekulle och Kållandsö där Läckö slott finns att besöka. Lidköping ligger i Västra Götaland och här finns även Victoriahuset som är ett “naturrum” och en nationalpark med djur och växter samt dess geologiska och kulturella historia. Man kan även ha konferens ute i skärgården i Stockholm och bli riktigt inspirerad i den fantastiska miljön. Här finns glittrande fjärdar, salta bad, sjöbodar och klippor i solen. En otroligt vacker plats på jorden. I Göteborgs skärgård kan man chartra en båt till sin konferens. På resan kan man må gott, komma varandra närmare och få många fina, nya ideér under konferensen. Här ingår mat, picknick på ett strandhugg eller att grilla vid en brygga. Man kan naturligtvis ha möten även inomhus med den senaste tekniken samt att man får havsutsikt på köpet.

möjlighet att fiska kräftor

Under konferensen ute i skärgården kan man vara med på både hummer och kräftfiske under konferensen och har man tur kan man äta sin fångst på resan (om man får napp!)En annan rolig konferensaktivitet är att paddla kajak i skärgården och uppleva dess fauna och djurliv. Den som vill ha mer fart kan åka ribbåt så att man flyger fram mellan klipporna, öarna och skären. Detta sätter fart på både livsandarna och adrenalinet!

Rasmus