Konferensresor för den kräsne

Konferensresor för den kräsne

Konferenser för den kräsne konferens-deltagaren finns lite varstans runt om i Sveriges avlånga land. En av de mer exklusiva heter Rimforsa Strand och ligger i Linköping. Här sätts fokus på personliga möten i en vacker miljö för träffar man vill ha inom företaget.

Här finns möjligheter till både mindre och större möten. Det finns många olika konferenspaket att välja mellan som skall locka till utmaningar och framsteg. Här finns även en hiss så alla kan komma till utrymmena som finns att tillgå. Ett av de spännande paketen heter “Fredrikas Frestelse” och är ett konferenspaket med både jobb och njutning för den sanna läckergommen. Man bryter helt enkelt av mötet en stund och alla deltagare träffas för en kulinarisk aktivitet i Fredrikas kök. Man får instruktioner av kocken och lagar sedan “Strand Grand dessert” som man senare blir serverad till kvällen. Detta paket innehåller: Kaffe på förmiddagen med smörgås och småkakor, lunch med salladsbuffé, smör, bröd, varmrätt, lättöl eller vatten samt kaffe/te, eftermiddagskaffe med gott fikabröd, nötter och frukt, Strand Grands dessert kommer att göras här av deltagarna och alla får varsitt förkläde att ta med sig hem. Aktiviteten tar cirka 1,5 timme att utföra. Sedan väntar 2-rätters middag (med varmrätt och dessert) med lättöl eller vatten, kaffe/te, logi och frukostbuffé med bland annat äggröra och bacon och så får man en penna, anteckningsblock samt frukt och godis i lokalen där konferensen hålls.

bastubad

Ett annat tema för en lyckad konferens är att boka Strands Energiboost – Konferenspaket. Då har man efter sin konferens för dagen med god mat av kökets läckerheter en avkopplande stund i bastubadet i den ljuvliga strandbastun som finns på anläggningen. Här kan man återhämta sig och samtala i lugn och ro med en vacker sjöutsikt. För den som inte är en badkruka kan man ta ett svalt dopp efteråt. Detta paket innehåller: Förmiddagskaffe med smörgåsar och små-kakor, lunch med salladsbuffé, bröd, smör, varmrätt, lättöl eller vatten och kaffe/te, eftermiddagskaffe med fikabröd, nötter och frukt, 3-rätters middag med lättöl eller vatten och kaffe/te, logi, frukostbuffé med bland annat äggröra och bacon, bastubad med badrock, juice, frukt och snacks i bastun samt penna, anteckningsblock, godis och frukt i lokalen. Alla priser är exklusive moms: 12 % på mat, dryck och lokaler. Det finns avbokningsregler enligt Visitas:s rekommendationer.

Lyxiga Dömle herrgård

Ett annat lyxigt ställe för den kräsne konferens-deltagaren är Dömle Herrgård som ligger i det vackra Värmland. Här finns massor av konferenslokaler för varje behov. Små eller stora konferenser kan hållas här och den stora lokalen rymmer hela 200 personer. All modern teknik finns och här är en otroligt vacker herrgårdsmiljö. Här finns en egen kyrka eller mer traditionella lokaler, bara att välja!Följande lokaler finns här: Kyrkan: Fullt teknisk utrustning, bio, plats för 200 personer, 100 mobila och fasta skrivtavlor, full ljudutrustning inklusive myggor. Hörslinga, högtalare, projektorduk (stor), samt HD-projektor. Fiberanslutning.

Lyxiga Dömle herrgård

“Dömle-salen”: Fullt tekniskt utrustad, bio eller skolsittning. Bio 110. Skol: 50.70 tum Interaktiv whiteboard/TV. Projektorduk samt HD Projektor. Högtalare, mobila skrivtavlor och fiberanslutning.

Rasmus